Log in
 
 

Formació

Formació

Activitats formatives del Col·legi
El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació prepara anualment la  programació de l’activitat formativa estructurada en els apartats següents:
- Cursos temàtics, eminentment tècnics
- Cursos instrumentals, adreçats a la utilització de programes i equips
- Jornades tècniques, adreçades monogràficament a temàtiques importants i innovadores
- Sessions informatives de curta durada sobre temes determinats
A la taula adjunta podeu consultar els cursos programats, dins de cada categoria, així com formalitzar la vostra inscripció.

Formació AUZALAN
Recentment el Col·legi s'ha incorporat a la Plataforma de formació compartida AUZALAN, que la integren 49 col·legis d'Arquitectura Tècnica. Aquí trobareu tots els cursos que es realitzen online als diferents col·legis, us inscriureu com ho fem amb la resta de cursos (important: entreu sempre abans amb la contrasenya), rebreu  la confirmació de la inscripció directament del Col·legi organitzador i també els apunts i enllaç a les sessions. El pagament us el gestionarem des del col·legi a través de domiciliació bancària. Alguns dels cursos tenen subvencions de Musaat i NHA-Premaat, d'aquest últim per poder-vos aplicar el descompte haureu de demanar prèviament un certificat a la mútua i fer-la arribar a formacio@aparellador.cat

Formació RBC ingenieros
És un grup d’arquitectes i enginyers que han volgut posar a disposició dels tècnics el coneixement acumulat durant més de 20 anys d’experiència, per tant, aquests professionals amb una amplia experiència en el desenvolupament de projectes son els responsables de la elaboració dels programes i de tutoritzar les activitats de formació, amb una temàtica més d'enginyeria i instal·lacions.
Fareu les inscripcions a la nostra web i rebreu de RBC la contrasenya per accedir al curs que estigueu inscrits. El pagament el gestionarem des del Col·legi per poder obtar als descomptes del 50% a cada curs.

Formació on line
La plataforma de formació ÀREABUILDING SCHOOL, permet accedir a formació on-line des de fa temps.


Curs Data d'inici Descripció
  AUZALAN (formació online)
1244- CURSO PRÁCTICO CE3X + THERM - HERRAMIENTAS PARA LA GESTIÓN DE SUBVENCIONES NEXT GENERATION: CURSO PRÁCTICO CE3X + THERM Hora inici: 04 Oct 2022 00:00
Hora fi: 20 Oct 2022 00:00

A raíz de la publicación de las subvenciones de los fondos europeos, hay una serie de herramientas de trabajo que se vuelven imprescindibles para poder acceder a a las subvenciones.

Como herramienta imprescindible encontramos la que nos pueda proporcionar la certificación energética de una vivienda o edificio.

Llegir més
1263- CURSO REDACCIÓN DE PLANES DE EMERGENCIA Y AUTOPROTECCIÓN Hora inici: 04 Oct 2022 16:00
Hora fi: 13 Oct 2022 20:00

Este curso pretende dar a conocer los contenidos teóricos y prácticos necesarios para la redacción de Planes de Emergencia y Autoprotección, exigidos por la Administración Pública para gran cantidad de actividades recreativas, turísticas, de almacenamiento, etc. que complementan habitualmente a los Proyectos de Actividad que redactamos.

A medida que se vayan exponiendo las nociones teóricas, estás se irán compaginando con el desarrollo de su aplicación práctica, mediante la elaboración de ejercicios que elaborarán los alumnos fuera del horario de las sesiones.

Llegir més
1236 -INCORPÓRATE A LA TECNOLOGÍA BIM NIVEL 1 BÁSICO: MODELADO REVIT (OCTUBRE 2022) Hora inici: 04 Oct 2022 17:00
Hora fi: 04 Nov 2022 19:00

El curso está orientado a profesionales del campo de la edificación y urbanismo (arquitectos, aparejadores, ingenieros, delineantes, estudiantes, etc.) que quieran iniciarse en el uso de Autodesk Revit, con el propósito de poder trabajar siguiendo la metodología BIM.

Llegir més
1287- CURSO DE EXPERTO EN VALORACIONES HOTELERAS. SEGÚN ESTÁNDARES NACIONALES E INTERNACIONALES Hora inici: 04 Oct 2022 17:30
Hora fi: 18 Oct 2022 20:30

El curso está dirigido a profesionales con formación y experiencia en valoraciones.

Tiene como objetivo capacitar al alumno para valorar activos inmobiliarios sujetos a una explotación económica relacionados con el sector del alojamiento turístico: hoteles, apartamentos turísticos, hostales, etc.

Llegir més