Log in
 
 

Formació

Formació

Activitats formatives del Col·legi
El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació prepara anualment la  programació de l’activitat formativa estructurada en els apartats següents:
- Cursos temàtics, eminentment tècnics
- Cursos instrumentals, adreçats a la utilització de programes i equips
- Jornades tècniques, adreçades monogràficament a temàtiques importants i innovadores
- Sessions informatives de curta durada sobre temes determinats
A la taula adjunta podeu consultar els cursos programats, dins de cada categoria, així com formalitzar la vostra inscripció.

Formació AUZALAN
Recentment el Col·legi s'ha incorporat a la Plataforma de formació compartida AUZALAN, que la integren 49 col·legis d'Arquitectura Tècnica. Aquí trobareu tots els cursos que es realitzen online als diferents col·legis, us inscriureu com ho fem amb la resta de cursos (important: entreu sempre abans amb la contrasenya), rebreu  la confirmació de la inscripció directament del Col·legi organitzador i també els apunts i enllaç a les sessions. El pagament us el gestionarem des del col·legi a través de domiciliació bancària. Alguns dels cursos tenen subvencions de Musaat i NHA-Premaat, d'aquest últim per poder-vos aplicar el descompte haureu de demanar prèviament un certificat a la mútua i fer-la arribar a formacio@aparellador.cat

Formació RBC ingenieros
És un grup d’arquitectes i enginyers que han volgut posar a disposició dels tècnics el coneixement acumulat durant més de 20 anys d’experiència, per tant, aquests professionals amb una amplia experiència en el desenvolupament de projectes son els responsables de la elaboració dels programes i de tutoritzar les activitats de formació, amb una temàtica més d'enginyeria i instal·lacions.
Fareu les inscripcions a la nostra web i rebreu de RBC la contrasenya per accedir al curs que estigueu inscrits. El pagament el gestionarem des del Col·legi per poder obtar als descomptes del 50% a cada curs.

Formació on line
La plataforma de formació ÀREABUILDING SCHOOL, permet accedir a formació on-line des de fa temps.


Curs Data d'inici Descripció
  AUZALAN (formació online)
1285- 3 SESIONES GRATUITAS AL CURSO DE PREPARACIÓN DE OPOSICIONES AL CUERPO DE ARQUITECTOS TÉCNICOS DE HACIENDA Hora inici: 23 Set 2022 16:30
Hora fi: 07 Oct 2022 19:30

PREPARACIÓNDE OPOSICIONES PARA ARQUITECTOS TÉCNICOS DE LA HACIENDA PUBLICA.

La oferta de plazaspara Arquitectos Técnicos de la Hacienda Pública es año tras año más amplia. Las 62plazas convocadas para este año, se verán incrementadashasta alcanzar las 53 plazaspara el año 2022, y la previsión es que la dotación para años sucesivos se mantenga, e incluso se incremente. Es éste por lo tanto un momentoespecialmente bueno para iniciar la preparación de esta Oposición con garantía de éxito.

Desde el Colegio sabemos que iniciar este proceso de preparación es una decisión complicada, por ello queremos invitarte a 3 sesiones gratuitas del curso de Preparación de esta Oposición, para que puedas tomar la decisión conociendo el alcance y ayuda que te brindará este curso.

Llegir més