Log in
 
 

Formació

Formació

Activitats formatives del Col·legi
El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació prepara anualment la  programació de l’activitat formativa estructurada en els apartats següents:
- Cursos temàtics, eminentment tècnics
- Cursos instrumentals, adreçats a la utilització de programes i equips
- Jornades tècniques, adreçades monogràficament a temàtiques importants i innovadores
- Sessions informatives de curta durada sobre temes determinats
A la taula adjunta podeu consultar els cursos programats, dins de cada categoria, així com formalitzar la vostra inscripció.

Formació AUZALAN
Recentment el Col·legi s'ha incorporat a la Plataforma de formació compartida AUZALAN, que la integren 49 col·legis d'Arquitectura Tècnica. Aquí trobareu tots els cursos que es realitzen online als diferents col·legis, us inscriureu com ho fem amb la resta de cursos (important: entreu sempre abans amb la contrasenya), rebreu  la confirmació de la inscripció directament del Col·legi organitzador i també els apunts i enllaç a les sessions. El pagament us el gestionarem des del col·legi a través de domiciliació bancària. Alguns dels cursos tenen subvencions de Musaat i NHA-Premaat, d'aquest últim per poder-vos aplicar el descompte haureu de demanar prèviament un certificat a la mútua i fer-la arribar a formacio@aparellador.cat

Formació RBC ingenieros
És un grup d’arquitectes i enginyers que han volgut posar a disposició dels tècnics el coneixement acumulat durant més de 20 anys d’experiència, per tant, aquests professionals amb una amplia experiència en el desenvolupament de projectes son els responsables de la elaboració dels programes i de tutoritzar les activitats de formació, amb una temàtica més d'enginyeria i instal·lacions.
Fareu les inscripcions a la nostra web i rebreu de RBC la contrasenya per accedir al curs que estigueu inscrits. El pagament el gestionarem des del Col·legi per poder obtar als descomptes del 50% a cada curs.

Formació on line
La plataforma de formació ÀREABUILDING SCHOOL, permet accedir a formació on-line des de fa temps.


Curs Data d'inici Descripció
  AUZALAN (formació online)
1225 - FACHADAS INSPECCIÓN/ INTERVENCIÓN/ CONSERVACIÓN Hora inici: 11 Jul 2022 09:00
Hora fi: 12 Jul 2022 13:00

Tras una intensa programación continua de formación en torno a la ITE, y a las intervenciones en los edificios existentes, junto a la entrada de las ayudas económicas NEXT GENERATION os presentamos este nuevo curso, estimulo a la puesta al día de los edificios construidos y arranque del deber de conservación, y mantenimiento preventivo.

El principal objetivo del curso es incidir en la parte práctica de calificar las deficiencias constructivas de las fachadas y proponer criterios de reparación analizando casos reales

Llegir més
1223 - PUENTES TERMICOS EN REHABILITACION Y NUEVA CONSTRUCCION Hora inici: 11 Jul 2022 17:00
Hora fi: 13 Jul 2022 20:00

Con el este curso se pretende capacitar a los profesionales para poder diseñar puentes térmicos adaptados a cada tipología de proyecto, que permitan alcanzar el nivel de eficiencia energética de la normativa y que garanticen la mejor calidad del ambiente interior para los usuarios.

Llegir més