Log in
 
 

Formació

Formació

Activitats formatives del Col·legi
El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació prepara anualment la  programació de l’activitat formativa estructurada en els apartats següents:
- Cursos temàtics, eminentment tècnics
- Cursos instrumentals, adreçats a la utilització de programes i equips
- Jornades tècniques, adreçades monogràficament a temàtiques importants i innovadores
- Sessions informatives de curta durada sobre temes determinats
A la taula adjunta podeu consultar els cursos programats, dins de cada categoria, així com formalitzar la vostra inscripció.

Formació AUZALAN
Recentment el Col·legi s'ha incorporat a la Plataforma de formació compartida AUZALAN, que la integren 49 col·legis d'Arquitectura Tècnica. Aquí trobareu tots els cursos que es realitzen online als diferents col·legis, us inscriureu com ho fem amb la resta de cursos (important: entreu sempre abans amb la contrasenya), rebreu  la confirmació de la inscripció directament del Col·legi organitzador i també els apunts i enllaç a les sessions. El pagament us el gestionarem des del col·legi a través de domiciliació bancària. Alguns dels cursos tenen subvencions de Musaat i NHA-Premaat, d'aquest últim per poder-vos aplicar el descompte haureu de demanar prèviament un certificat a la mútua i fer-la arribar a formacio@aparellador.cat

Formació RBC ingenieros
És un grup d’arquitectes i enginyers que han volgut posar a disposició dels tècnics el coneixement acumulat durant més de 20 anys d’experiència, per tant, aquests professionals amb una amplia experiència en el desenvolupament de projectes son els responsables de la elaboració dels programes i de tutoritzar les activitats de formació, amb una temàtica més d'enginyeria i instal·lacions.
Fareu les inscripcions a la nostra web i rebreu de RBC la contrasenya per accedir al curs que estigueu inscrits. El pagament el gestionarem des del Col·legi per poder obtar als descomptes del 50% a cada curs.

Formació on line
La plataforma de formació ÀREABUILDING SCHOOL, permet accedir a formació on-line des de fa temps.


Curs Data d'inici Descripció
  AUZALAN (formació online)
1210 - CASOS DE ÉXITO DE ACERTA. FONDOS NEXT GENERATION EU. GESTIÓN INTEGRAL EN PROYECTOS DE REHABILITACIÓN RESIDENCIAL (1210) Data: 17 Jun 2022
Hora inici: 16:30
Hora fi: 18:30

Estudiaremos el contexto de los fondos europeos prestando especial atención a los programas de ayuda en materia de rehabilitación residencial y vivienda social del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia recogidos en el RD 853/2021.

Analizaremos el modelo de gestión a través de la figura del Agente Rehabilitador, modelo de gestión integral 360º que gestionará todo el proceso de rehabilitación, desde el análisis de las actuaciones a realizar, elaboración del proyecto técnico, solicitud de ayudas, formalización de contratos, construcción y obtención final de la subvención.

Un modelo de Project Management adaptado a las particularidades y necesidades de los proyectos de rehabilitación con fondos Next Generation.

Se presentará un caso práctico de rehabilitación en una comunidad de propietarios, analizando los costes de inversión, costes subvencionados, ahorros energéticos obtenidos, y generación de valor patrimonial final.

Llegir més