Log in
 
 

Formació

Formació

Activitats formatives del Col·legi
El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació prepara anualment la  programació de l’activitat formativa estructurada en els apartats següents:
- Cursos temàtics, eminentment tècnics
- Cursos instrumentals, adreçats a la utilització de programes i equips
- Jornades tècniques, adreçades monogràficament a temàtiques importants i innovadores
- Sessions informatives de curta durada sobre temes determinats
A la taula adjunta podeu consultar els cursos programats, dins de cada categoria, així com formalitzar la vostra inscripció.

Formació AUZALAN
Recentment el Col·legi s'ha incorporat a la Plataforma de formació compartida AUZALAN, que la integren 49 col·legis d'Arquitectura Tècnica. Aquí trobareu tots els cursos que es realitzen online als diferents col·legis, us inscriureu com ho fem amb la resta de cursos (important: entreu sempre abans amb la contrasenya), rebreu  la confirmació de la inscripció directament del Col·legi organitzador i també els apunts i enllaç a les sessions. El pagament us el gestionarem des del col·legi a través de domiciliació bancària. Alguns dels cursos tenen subvencions de Musaat i NHA-Premaat, d'aquest últim per poder-vos aplicar el descompte haureu de demanar prèviament un certificat a la mútua i fer-la arribar a formacio@aparellador.cat

Formació RBC ingenieros
És un grup d’arquitectes i enginyers que han volgut posar a disposició dels tècnics el coneixement acumulat durant més de 20 anys d’experiència, per tant, aquests professionals amb una amplia experiència en el desenvolupament de projectes son els responsables de la elaboració dels programes i de tutoritzar les activitats de formació, amb una temàtica més d'enginyeria i instal·lacions.
Fareu les inscripcions a la nostra web i rebreu de RBC la contrasenya per accedir al curs que estigueu inscrits. El pagament el gestionarem des del Col·legi per poder obtar als descomptes del 50% a cada curs.

Formació on line
La plataforma de formació ÀREABUILDING SCHOOL, permet accedir a formació on-line des de fa temps.


Curs Data d'inici Descripció
  Sessions Informatives
2022/40.4 - PRODUCTES PER A LA CONSTRUCCIÓ: 2pe (Fonaments en espais petits) Data: 09 Mai 2022
Hora inici: 16:30
Hora fi: 17:30

Dia: 9 de maig de 2022

Sessió informativa de solucions de fonaments especials en petits espais. Casos pràctics.

Llegir més
  AUZALAN (formació online)
1052 - PRESTO AVANZADO PARA CONTROL DE OBRA "E-LEARNING" Hora inici: 09 Mai 2022 00:00
Hora fi: 30 Jun 2022 00:00

Presto avanzado es un curso imprescindible para conocer esta gran herramienta informática que se ha extendido por todas las áreas y países de habla hispana. Un programa que permite conocer cada detalle por pequeño que sea de cada proyecto. Cada día más requerido por todas las empresas que se relacionan con el mundo de la construcción.

Enlace a video

Curso "e-Learning" con fecha de inicio 01/02/2022 y fecha de fin 30/06/2022, y fecha límite de inscripción 09/05/2022.

Llegir més
1155 - PRESENTACIÓN HERRAMIENTA LIBRO DEL EDIFICIO EXISTENTE - CONSEJO DE ARAGÓN Data: 09 Mai 2022
Hora inici: 16:00
Hora fi: 17:30

Presentación de la herramienta para la elaboración del Libro del Edificio Existente e introducción a sus funcionalidades. Herramienta de la Comunidad de Aragón.

Llegir més
1152 - CONTROL DE LA CALIDAD EN LAS OBRAS DE EDIFICACIÓN. LA DIRECCIÓN FACULTATIVA Hora inici: 09 Mai 2022 17:00
Hora fi: 19 Mai 2022 20:00

El curso trata de analizar las diferentes fases de las obras de edificación desde la posición del Arquitecto Técnico o Ingeniero de Edificación, actuando como parte integrante de la Dirección Facultativa.

El contenido del curso desarrolla el “mandato” de la Ley de Ordenación de la Edificación (LOE), respecto a la necesidad de asegurar la calidad del edificio mediante el cumplimiento de ciertos requisitos, con el fin de proteger los intereses de los usuarios.

Llegir més