Log in
 
 

Formació

Formació

Activitats formatives del Col·legi
El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació prepara anualment la  programació de l’activitat formativa estructurada en els apartats següents:
- Cursos temàtics, eminentment tècnics
- Cursos instrumentals, adreçats a la utilització de programes i equips
- Jornades tècniques, adreçades monogràficament a temàtiques importants i innovadores
- Sessions informatives de curta durada sobre temes determinats
A la taula adjunta podeu consultar els cursos programats, dins de cada categoria, així com formalitzar la vostra inscripció.

Formació AUZALAN
Recentment el Col·legi s'ha incorporat a la Plataforma de formació compartida AUZALAN, que la integren 49 col·legis d'Arquitectura Tècnica. Aquí trobareu tots els cursos que es realitzen online als diferents col·legis, us inscriureu com ho fem amb la resta de cursos (important: entreu sempre abans amb la contrasenya), rebreu  la confirmació de la inscripció directament del Col·legi organitzador i també els apunts i enllaç a les sessions. El pagament us el gestionarem des del col·legi a través de domiciliació bancària. Alguns dels cursos tenen subvencions de Musaat i NHA-Premaat, d'aquest últim per poder-vos aplicar el descompte haureu de demanar prèviament un certificat a la mútua i fer-la arribar a formacio@aparellador.cat

Formació RBC ingenieros
És un grup d’arquitectes i enginyers que han volgut posar a disposició dels tècnics el coneixement acumulat durant més de 20 anys d’experiència, per tant, aquests professionals amb una amplia experiència en el desenvolupament de projectes son els responsables de la elaboració dels programes i de tutoritzar les activitats de formació, amb una temàtica més d'enginyeria i instal·lacions.
Fareu les inscripcions a la nostra web i rebreu de RBC la contrasenya per accedir al curs que estigueu inscrits. El pagament el gestionarem des del Col·legi per poder obtar als descomptes del 50% a cada curs.

Formació on line
La plataforma de formació ÀREABUILDING SCHOOL, permet accedir a formació on-line des de fa temps.


Curs Data d'inici Descripció
  Assemblees col·legials
Assemblea General Ordinària i Extraordinària de col·legiats i col·legiades Data: 26 Abr 2022
Hora inici: 17:30
Hora fi: 21:00

Dia 26 d'abril de 2022

En compliment dels nostres Estatuts Particulars, el President, amb la conformitat de la Junta de Govern, convoca,per al dimarts 26 d'abril de 2022 Assemblea General Ordinària de col·legiats i col·legiades, a les 17:30 h. en primera convocatòria i a les 18:00 h. en segona convocatòria, i Assamblea General Extraordinària, a les 18,30 h. en primera convocatòria i a les 19 h. en segona convocatòria, a la Seu de Girona, al C/Santa Eugènia, 19.

Les assemblees es celebraran de forma presencial i serà el lloc on es podrà emetre el vot sobre els punts de l’ordre del dia.

Es podran seguir en format on line a través de la plataforma zoom, prèvia inscripció. Si hi esteu interessats caldrà que us hi apunteu abans del dia 26 d'abril a les 12 h.

Llegir més
  AUZALAN (formació online)
CURSO: MICROSOFT PROJECT Hora inici: 26 Abr 2022 16:30
Hora fi: 28 Abr 2022 19:30

Curso para aprender a utilizar Microsoft Project como una herramienta eficaz de la Gestión del Tiempo, planificando, programando y realizando un seguimiento, de forma que se convierta en un proceso de confianza para prever el comportamiento de nuestro proyecto y anticipe los posibles problemas y las correcciones necesarias.

Llegir més
JORNADA TÉCNICA: IMPLANTACIÓN DE ÁREAS DE CAMPING-CAR. Data: 26 Abr 2022
Hora inici: 17:00
Hora fi: 19:00

El sector del Caravaning no deja de crecer en España

La presente jornada pretende exponer los conceptos básicos necesarios, desde un punto de vista técnico, para el estudio e implantación de un área de camping-car.


Llegir més
AGENTE REHABILITADOR Hora inici: 26 Abr 2022 17:30
Hora fi: 19 Mai 2022 20:30

El curso que se plantea tiene como objetivo fundamental formar a los nuevos agentes rehabilitadores en las técnicas y competencias necesarias para poder abordar los trabajos asociados a la fase de estudio del proyecto, toma de datos in-situ, identificación del potencial de mejora del edificio, en lo que respecta a los requisitos básicos de funcionalidad, seguridad y habitabilidad establecidos en el CTE, y fundamentalmente de las posibilidades de ahorro energético e implantación de energías renovables.

Llegir més