Log in
 
 

Formació

Formació

Activitats formatives del Col·legi
El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació prepara anualment la  programació de l’activitat formativa estructurada en els apartats següents:
- Cursos temàtics, eminentment tècnics
- Cursos instrumentals, adreçats a la utilització de programes i equips
- Jornades tècniques, adreçades monogràficament a temàtiques importants i innovadores
- Sessions informatives de curta durada sobre temes determinats
A la taula adjunta podeu consultar els cursos programats, dins de cada categoria, així com formalitzar la vostra inscripció.

Formació AUZALAN
Recentment el Col·legi s'ha incorporat a la Plataforma de formació compartida AUZALAN, que la integren 49 col·legis d'Arquitectura Tècnica. Aquí trobareu tots els cursos que es realitzen online als diferents col·legis, us inscriureu com ho fem amb la resta de cursos (important: entreu sempre abans amb la contrasenya), rebreu  la confirmació de la inscripció directament del Col·legi organitzador i també els apunts i enllaç a les sessions. El pagament us el gestionarem des del col·legi a través de domiciliació bancària. Alguns dels cursos tenen subvencions de Musaat i NHA-Premaat, d'aquest últim per poder-vos aplicar el descompte haureu de demanar prèviament un certificat a la mútua i fer-la arribar a formacio@aparellador.cat

Formació RBC ingenieros
És un grup d’arquitectes i enginyers que han volgut posar a disposició dels tècnics el coneixement acumulat durant més de 20 anys d’experiència, per tant, aquests professionals amb una amplia experiència en el desenvolupament de projectes son els responsables de la elaboració dels programes i de tutoritzar les activitats de formació, amb una temàtica més d'enginyeria i instal·lacions.
Fareu les inscripcions a la nostra web i rebreu de RBC la contrasenya per accedir al curs que estigueu inscrits. El pagament el gestionarem des del Col·legi per poder obtar als descomptes del 50% a cada curs.

Formació ACTIVATIE
És una plataforma on 33 Col.legis d’Aparelladors comparteixen els seus cursos de formació on-line a preus avantatjosos per tots els col.legiats. A banda de la formació, es té accés a consultes tècniques, ofertes de treball, publicacions, notícies, ..... Els preus tenen descomptes importants i també hi pot haver beques que poden oferir MUSAAT o HNA/PREMAAT per als col·legiats i col·legiades que siguin mutualistes. El tràmit per apuntar-vos a un curs l’heu de fer directament a la plataforma (www.activatie.org). Per poder gaudir dels preus avantatjosos cal que des del Col.legi de Girona, procedim a registrar-vos-hi amb anterioritat, si estàs interessat/da cal signar una autorització de cessió de dades. Fet això, al clicar Iniciar sesion cal anar directament a “Tu col·legio te ha registrado? Actívate”. A partir d’aquí tot el tràmit és a càrrec de la plataforma, sense la intervenció del Col.legi.

Formació on line
La plataforma de formació ÀREABUILDING SCHOOL, permet accedir a formació on-line des de fa temps.


Curs Data d'inici Descripció
  Sessions Informatives
2022/25 - SESSIONS de GABINET TÈCNIC - Sessió 2 Data: 30 Mar 2022
Hora inici: 11:30
Hora fi: 13:00

Dia: 30 de març de 2022

Hora: de 11,30 h a 13 h

Aquestes sessions informatives estan pensades per informar els companys i companyes sobre les últimes novetats tècniques.
Aquest any, degut a la situació de la crisi sanitària, ens veiem obligats a fer les sessions per videoconferència, n’hem previst dues en diferents franges horàries perquè us pugueu apuntar a la que més us convingui.

En aquestes sessions està previst tractar els següents temes:

1- Novetats en la normativa d’obligat compliment (CTE, Codi Estructural,...)
2- Next Generation Rehabilitació. Subvencions i justificació
3- Novetats de gabinet tècnic (Fitxes justificació CTE, ...)
4- Apartot adequat al nou Codi Estructural
5- Revisions de projectes
6- Altres noticies d’interès.

Llegir més
  AUZALAN (formació online)
1042 - UNA COORDINACIÓN DE SEGURIDAD Y SALUD VERDADERAMENTE EFICAZ "E-LEARNING" Hora inici: 30 Mar 2022 09:00
Hora fi: 30 Abr 2022 09:00

La coordinación de seguridad durante la ejecución de la obra es un encargo profesional en el que un número importantes de técnicos sufre por temor a no estar haciendo bien su trabajo, y por la posible responsabilidad que por ello se pudiera generar, y otros muchos directamente rechazan la posibilidad de llevarlo a cabo estos encargos, simplemente por no tener la confianza necesaria de desarrollarlos correctamente.

Curso "e-Learning" con fecha de inicio 01/02/2022 y fecha de fin 30/04/2022, y fecha límite de inscripción 30/03/2022.

Llegir més
1095 - TALLER WEB Y BLOG PROFESIONAL Data: 30 Mar 2022
Hora inici: 18:00
Hora fi: 20:00

Los blogs y webs profesionales se han convertido en la mejor herramienta de marketing que puede tener tu negocio. ¿Tú también has buscado a un profesional o a una empresa en internet para saber cuáles son sus servicios y las opiniones que tienen otros clientes?

Llegir més