Log in
 
 

Formació

Formació

Activitats formatives del Col·legi
El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació prepara anualment la  programació de l’activitat formativa estructurada en els apartats següents:
- Cursos temàtics, eminentment tècnics
- Cursos instrumentals, adreçats a la utilització de programes i equips
- Jornades tècniques, adreçades monogràficament a temàtiques importants i innovadores
- Sessions informatives de curta durada sobre temes determinats
A la taula adjunta podeu consultar els cursos programats, dins de cada categoria, així com formalitzar la vostra inscripció.

Formació on line
Recentment el Col·legi s’ha incorporat a la plataforma de formació ÀREABUILDING SCHOOL, que permet accedir a formació on-line.

Cursos externs
Des del Col·legi també es promou la informació de tots aquells cursos que organitzen entitats externes, com per exemple la Universitat de Girona, i que poden esser d’interès pel col·lectiu. Podeu consultar aquests cursos en l’apartat següent:
A la taula adjunta podeu consultar els cursos programats, dins la categoria Cursos Externs

Curs Data d'inici Descripció
  Sessions Informatives
2021/41 - PRODUCTES PER A LA CONSTRUCCIÓ: SIGA Workshop (Envolvents d'edificis hermètics a l'aire i al vent) Data: 17 Nov 2021
Hora inici: 09:30
Hora fi: 12:45

Dia: 17 de novembre de 2021

SESSIÓ PRÀCTICA PRESENCIAL

  1. Com construir edificis lliures de patologies i costosos danys estructurals. Treballarem la planificació i els detalls de la construcció hermètica a l'aire i al vent.
  2. Com funciona l'envolupant del nostre edifici. Entendrem els fenòmens físics als que està sotmesa l'envolupant de l'edifici, així com les seves alteracions i com avaluar-la en fase de projecte i obra.
  3. Com estalviar temps a la següent obra. Consells d’aplicació i trucs per a un segellat hermètic a l’aire, pluja i vent, de forma senzilla, ràpida i segura.
Llegir més
2021-35 TROBADES A COMARQUES (Sessió 2) per videoconferència Data: 17 Nov 2021
Hora inici: 18:00
Hora fi: 20:00

Dia 17 de novembre de 2021 Hora: de 18 h a 20 h

SESSIÓ per VIDEOCONFERÈNCIA

Com cada any està previst que la Junta de Govern informi personalment als col·legiats i col·legiades de les últimes novetats en l'àmbit col·legial. També es projectarà un vídeo explicatiu del funcionament del LIWEB.

Per assistir a aquestes sessions per videoconferència, cal que us apunteu previament per poder rebre l'enllaç.

Llegir més