Log in
 
 

Formació

Formació

Activitats formatives del Col·legi
El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació prepara anualment la  programació de l’activitat formativa estructurada en els apartats següents:
- Cursos temàtics, eminentment tècnics
- Cursos instrumentals, adreçats a la utilització de programes i equips
- Jornades tècniques, adreçades monogràficament a temàtiques importants i innovadores
- Sessions informatives de curta durada sobre temes determinats
A la taula adjunta podeu consultar els cursos programats, dins de cada categoria, així com formalitzar la vostra inscripció.

Formació on line
Recentment el Col·legi s’ha incorporat a la plataforma de formació ÀREABUILDING SCHOOL, que permet accedir a formació on-line.

Cursos externs
Des del Col·legi també es promou la informació de tots aquells cursos que organitzen entitats externes, com per exemple la Universitat de Girona, i que poden esser d’interès pel col·lectiu. Podeu consultar aquests cursos en l’apartat següent:
A la taula adjunta podeu consultar els cursos programats, dins la categoria Cursos Externs

Curs Data d'inici Descripció
  Cursos temàtics
2021/08 - PERÍCIA PRÀCTICA. REDACCIÓ DE DICTÀMENS PERICIALS Hora inici: 04 Mar 2021 16:00
Hora fi: 18 Mar 2021 19:00

Dies: 4, 11 i 18 de març de 2021

Els objectius del curs són: - Conèixer les bases de la feina que ha de desenvolupar el perit, ja sigui pèrit judicial o pèrit de part. - Adquirir els coneixements i criteris de raonament bàsics i transversals per intervenir amb solvència com a pèrit. - Ser capaç de redactar competentment dictàmens pericials, així com intervenir solventment com a pèrit en processos judicials, inclòs el judici oral.

Llegir més
  Sessions Informatives
2021/47 - Validació gràfica POSITIVA. Mètode 2 Data: 18 Mar 2021
Hora inici: 12:00
Hora fi: 12:30

Dia: 18 de març de 2021

Davant les noves exigències dels registradors de que els informes de validació gràfica de les parcel·les han de ser POSITIUS, es proposa fer una sessió per mostrar quin és el segon procediment per assolir-ho amb èxit. Aquest mètode és millor que el que es va explicar al mes de febrer.

Llegir més