Log in
 
 

Formació

Formació

Activitats formatives del Col·legi
El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació prepara anualment la  programació de l’activitat formativa estructurada en els apartats següents:
- Cursos temàtics, eminentment tècnics
- Cursos instrumentals, adreçats a la utilització de programes i equips
- Jornades tècniques, adreçades monogràficament a temàtiques importants i innovadores
- Sessions informatives de curta durada sobre temes determinats
A la taula adjunta podeu consultar els cursos programats, dins de cada categoria, així com formalitzar la vostra inscripció.

Formació on line
Recentment el Col·legi s’ha incorporat a la plataforma de formacióon-line ÀREABUILDING SCHOOL, que permet accedir a formació on-line.

Cursos externs
Des del Col·legi també es promou la informació de tots aquells cursos que organitzen entitats externes com per exemple la Universitat de Girona, però que poden esser d’interès pel col·lectiu. Podeu consultar aquests cursos en l’apartat següent:
A la taula adjunta podeu consultar els cursos programats, dins la categoria Cursos Externs

Curs Data d'inici Descripció
  Cursos temàtics
2021/04 - CURS BIM (Teòric introductori al BIM) Hora inici: 11 febrer 2021 16:00
Hora fi: 25 febrer 2021 19:00

Dies: 11, 18 i 25 de febrer de 2021

El curs de BIM està dissenyat perquè qualsevol professional del sector AEC (Arquitectura, Enginyeria i Construcció) obtingui i entengui els conceptes bàsics sobre els quals es fonamenta la metodologia BIM.
En aquest curs l'alumne adquirirà nocions sobre la metodologia que li permetran entendre les bases de la metodologia com ara el coneixement col·laboratiu, els nivells d'implantació, diferència entre CAD i BIM, principals estàndards de treball BIM, dimensions i usos BIM, el programari necessari aplicable a la metodologia i els rols, així com les seves responsabilitats necessàries per a l'aplicació de la metodologia BIM.

Llegir més