Log in
 
 

Formació

Formació

Activitats formatives del Col·legi
El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació prepara anualment la  programació de l’activitat formativa estructurada en els apartats següents:
- Cursos temàtics, eminentment tècnics
- Cursos instrumentals, adreçats a la utilització de programes i equips
- Jornades tècniques, adreçades monogràficament a temàtiques importants i innovadores
- Sessions informatives de curta durada sobre temes determinats
A la taula adjunta podeu consultar els cursos programats, dins de cada categoria, així com formalitzar la vostra inscripció.

Formació on line
Recentment el Col·legi s’ha incorporat a la plataforma de formacióon-line ÀREABUILDING SCHOOL, que permet accedir a formació on-line.

Cursos externs
Des del Col·legi també es promou la informació de tots aquells cursos que organitzen entitats externes com per exemple la Universitat de Girona, però que poden esser d’interès pel col·lectiu. Podeu consultar aquests cursos en l’apartat següent:
A la taula adjunta podeu consultar els cursos programats, dins la categoria Cursos Externs

Curs Data d'inici Descripció
  Cursos temàtics
2020/01 - POSA'T AL DIA: EL COORDINADOR DE SEGURETAT I SALUT I LA COVID-19 Data: 17 Jun 2020
Hora inici: 17:00
Hora fi: 18:30

Dia: 17 de juny de 2020

VIDEOCONFERÈNCIA

Davant de la pandèmia per Covid-19 els coordinadors de seguretat i salut ens trobem en una situació desconeguda i sense pautes establertes sobre com hem d'actuar, durant aquesta xerrada informativa s'aconsellarà sobre quina ha de ser la posició dels coordinadors.

Llegir més
  Sessions Informatives
2020/23 - ESTACIÓ TOTAL TRIMBLE M-3 Data: 17 Jun 2020
Hora inici: 15:00
Hora fi: 18:00

Dia: 17 de juny de 2020

Aquesta sessió té per objecte explicar el funcionament de l’estació total Trimble M-3, aparell topogràfic electrònic amb mesura de distàncies mitjançant raigs infraroigs, que ens permet fer l’aixecament d’un terreny amb gran precisió i traslladar directament les dades a l’ordinador, de manera fàcil i pràctica. Així s'eviten els errors que s’acumulen en anotar i transcriure dades. També s’hi explicarà com es pot replantejar un edifici sobre el terreny.

Llegir més