Log in
 
 

Formació

Formació

Activitats formatives del Col·legi
El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació prepara anualment la  programació de l’activitat formativa estructurada en els apartats següents:
- Cursos temàtics, eminentment tècnics
- Cursos instrumentals, adreçats a la utilització de programes i equips
- Jornades tècniques, adreçades monogràficament a temàtiques importants i innovadores
- Sessions informatives de curta durada sobre temes determinats
A la taula adjunta podeu consultar els cursos programats, dins de cada categoria, així com formalitzar la vostra inscripció.

Formació on line
Recentment el Col·legi s’ha incorporat a la plataforma de formacióon-line ÀREABUILDING SCHOOL, que permet accedir a formació on-line.

Cursos externs
Des del Col·legi també es promou la informació de tots aquells cursos que organitzen entitats externes com per exemple la Universitat de Girona, però que poden esser d’interès pel col·lectiu. Podeu consultar aquests cursos en l’apartat següent:
A la taula adjunta podeu consultar els cursos programats, dins la categoria Cursos Externs

Curs Data d'inici Descripció
  Cursos temàtics
2020/05 - GESTIÓ DE MODELS BIM AMB AUTODESK REVIT I NAVISWORKS. NIVELL II. Amidaments, planificació i infografies - CURS ONLINE Hora inici: 15 Abr 2020 15:00
Hora fi: 27 Mai 2020 19:00

Dies: 15, 22 i 29 d'abril, 6, 13, 20 i 27 de maig de 2020

CURS ONLINE

Curs dissenyat com a continuació del Curs Gestió de models BIM amb Autodesk Revit i Navisworks. Nivell I. Aprendrem conceptes claus de la metodologia BIM com la coordinació i federació de models. Aprendrem a analitzaran i gestionar interferències entre disciplines (ARQ-EST-MEP). Bona part del curs el destinarem a entendre com treballar la dimensió 5D del BIM. Apendrem a extreure amidaments d’un model mitjançant els programaris Autodesk Revit i Navisworks i aprofundirem en la interoperabilitat entre els models BIM i els programaris d’amidaments i pressupostos més utilitzats. Al finalitzar, introduirem al alumne a la dimensió 4D del BIM i aprendrem a realitzar simulacions constructives i crear animacions que ens seran de gran utilitzat per presentar els projectes.

Llegir més