Log in
 
 

Formació

Formació

Activitats formatives del Col·legi
El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació prepara anualment la  programació de l’activitat formativa estructurada en els apartats següents:
- Cursos temàtics, eminentment tècnics
- Cursos instrumentals, adreçats a la utilització de programes i equips
- Jornades tècniques, adreçades monogràficament a temàtiques importants i innovadores
- Sessions informatives de curta durada sobre temes determinats
A la taula adjunta podeu consultar els cursos programats, dins de cada categoria, així com formalitzar la vostra inscripció.

Formació on line
Recentment el Col·legi s’ha incorporat a la plataforma de formacióon-line ÀREABUILDING SCHOOL, que permet accedir a formació on-line.

Cursos externs
Des del Col·legi també es promou la informació de tots aquells cursos que organitzen entitats externes com per exemple la Universitat de Girona, però que poden esser d’interès pel col·lectiu. Podeu consultar aquests cursos en l’apartat següent:
A la taula adjunta podeu consultar els cursos programats, dins la categoria Cursos Externs

Curs Data d'inici Descripció
  Cursos temàtics
2020/02 - GESTIÓ DE MODELS BIM AMB AUTODESK REVIT I NAVISWORKS. NIVELL I Hora inici: 19 febrer 2020 15:00
Hora fi: 01 Abr 2020 19:00

Dies: 19 i 26 de febrer, 4, 11, 18 i 25 de març i 1 d'abril de 2020

Curs destinat a aquells professionals que es volen aproximar al BIM des de un visió de gestió i no de modelat. En aquest curs es combina una part més teòrica on l’objectiu es obtenir una visió global del canvi de paradigma que implica treballar amb BIM, així com conèixer la situació actual a Catalunya i Espanya i els beneficis i les implicacions que tindrem al treballar amb BIM. A la part pràctica del curs explicarem a navegar pel programari Autodesk Revit i Autodesk Navisworks Manage. Amb la realització del curs aprendrem a visualitzar models BIM (tant en formats d'arxius nadius .rvt o en formats Open BIM .ifc), a entendre models BIM, a imprimir plànols i a extreure informació utilitzant el programari Autodesk Revit

Llegir més