Log in
 
 

Formació

Formació

Activitats formatives del Col·legi
El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació prepara anualment la  programació de l’activitat formativa estructurada en els apartats següents:
- Cursos temàtics, eminentment tècnics
- Cursos instrumentals, adreçats a la utilització de programes i equips
- Jornades tècniques, adreçades monogràficament a temàtiques importants i innovadores
- Sessions informatives de curta durada sobre temes determinats
A la taula adjunta podeu consultar els cursos programats, dins de cada categoria, així com formalitzar la vostra inscripció.

Formació on line
Recentment el Col·legi s’ha incorporat a la plataforma de formacióon-line ÀREABUILDING SCHOOL, que permet accedir a formació on-line.

Cursos externs
Des del Col·legi també es promou la informació de tots aquells cursos que organitzen entitats externes com per exemple la Universitat de Girona, però que poden esser d’interès pel col·lectiu. Podeu consultar aquests cursos en l’apartat següent:
A la taula adjunta podeu consultar els cursos programats, dins la categoria Cursos Externs

Curs Data d'inici Descripció
  Sessions Informatives
2020/18 - ESTACIÓ ROBOTITZADA TRIMBLE 5600 DR Data: 17 febrer 2020
Hora inici: 15:00
Hora fi: 18:00

Dia: 17 de febrer de 2020

La particularitat d’aquesta estació és que en estar robotitzada pot ser manejada per un sol operador, ja que se li donen les instruccions des del prisma i l’estació va seguint-ne el moviment de forma automàtica, fet que augmenta el rendiment i que permet que un sol operador pugui realitzar tota la feina.

Llegir més
2020/28 - Productes per a la construcció: MAPEI Data: 17 febrer 2020
Hora inici: 16:00
Hora fi: 18:00

Dia: 17 de febrer de 2020

Presentació d’ un manual on es recopila tots els Sistemes de Reforç de Mapei, per tot tipus d’estructures: formigó, maçoneria – obra de paleta i fusta. El manual mostra de forma molt didàctica tot tipus de solucions per els reforços més habituals. Es mostraran reforços realitzats amb fibra de carboni, fibra de vidre i amb morters de poc gruix i altíssima resistència. Presentació de la APP per col·locació de rajola ceràmica per adherència, eina que permet l’elecció de l’adhesiu més adient seguint les recomanacions de la UNE 138002:2017.

Llegir més