Log in
 
 

Formació

Formació

Activitats formatives del Col·legi
El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació prepara anualment la  programació de l’activitat formativa estructurada en els apartats següents:
- Cursos temàtics, eminentment tècnics
- Cursos instrumentals, adreçats a la utilització de programes i equips
- Jornades tècniques, adreçades monogràficament a temàtiques importants i innovadores
- Sessions informatives de curta durada sobre temes determinats
A la taula adjunta podeu consultar els cursos programats, dins de cada categoria, així com formalitzar la vostra inscripció.

Formació on line
Recentment el Col·legi s’ha incorporat a la plataforma de formacióon-line ÀREABUILDING SCHOOL, que permet accedir a formació on-line.

Cursos externs
Des del Col·legi també es promou la informació de tots aquells cursos que organitzen entitats externes com per exemple la Universitat de Girona, però que poden esser d’interès pel col·lectiu. Podeu consultar aquests cursos en l’apartat següent:
A la taula adjunta podeu consultar els cursos programats, dins la categoria Cursos Externs

Curs Data d'inici Descripció
  Cursos temàtics
2019/07 - JORNADES TÈCNIQUES PASSIVHAUS Hora inici: 13 Mai 2019 16:00
Hora fi: 03 Jun 2019 20:00

Dies: 13, 20 i 27 de maig i 3 de juny

L'objectiu d'aquestes jornades és conèixer els avantatges d’aplicar els conceptes Passivhaus en els immobles d’obra nova o rehabilitació. També plantejar conceptes en aïllament tèrmic coneguts i nous com la hermeticitat, aplicats directament sobre l’estàndard. Alhora, pretén definir formes de realitzar les instal·lacions tèrmiques i de ventilació amb garanties i amb un consum molt controlat. Es revisarà tot el que s’ha après en un cas real (habitatge certificat Passivhaus).

Llegir més