Log in
 
 

Formació

Formació

Activitats formatives del Col·legi
El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació prepara anualment la  programació de l’activitat formativa estructurada en els apartats següents:
- Cursos temàtics, eminentment tècnics
- Cursos instrumentals, adreçats a la utilització de programes i equips
- Jornades tècniques, adreçades monogràficament a temàtiques importants i innovadores
- Sessions informatives de curta durada sobre temes determinats
A la taula adjunta podeu consultar els cursos programats, dins de cada categoria, així com formalitzar la vostra inscripció.

Formació on line
Recentment el Col·legi s’ha incorporat a la plataforma de formacióon-line ÀREABUILDING SCHOOL, que permet accedir a formació on-line.

Cursos externs
Des del Col·legi també es promou la informació de tots aquells cursos que organitzen entitats externes com per exemple la Universitat de Girona, però que poden esser d’interès pel col·lectiu. Podeu consultar aquests cursos en l’apartat següent:
A la taula adjunta podeu consultar els cursos programats, dins la categoria Cursos Externs

Curs Data d'inici Descripció
  Actes col·lectius
Dinar de germanor 2019 Data: 25 Mai 2019
Hora inici: 13:30
Hora fi: 17:00

Enguany hem reservat les instal·lacions del restaurant AC Palau de Bellavista, a Girona, que es troba a la Pujada dels Polvorins, 1 pel dia 25 de maig, on us proposem trobar-nos-hi a les 13,30 h del migdia.

Per motius d’organització, caldrà fer la reserva i recollir el tiquet a qualsevol de les oficines col·legials abans del dia 20 de maig.

Llegir més