Log in
 
 

Formació

Formació

Activitats formatives del Col·legi
El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació prepara anualment la  programació de l’activitat formativa estructurada en els apartats següents:
- Cursos temàtics, eminentment tècnics
- Cursos instrumentals, adreçats a la utilització de programes i equips
- Jornades tècniques, adreçades monogràficament a temàtiques importants i innovadores
- Sessions informatives de curta durada sobre temes determinats
A la taula adjunta podeu consultar els cursos programats, dins de cada categoria, així com formalitzar la vostra inscripció.

Formació on line
Recentment el Col·legi s’ha incorporat a la plataforma de formacióon-line ÀREABUILDING SCHOOL, que permet accedir a formació on-line.

Cursos externs
Des del Col·legi també es promou la informació de tots aquells cursos que organitzen entitats externes com per exemple la Universitat de Girona, però que poden esser d’interès pel col·lectiu. Podeu consultar aquests cursos en l’apartat següent:
A la taula adjunta podeu consultar els cursos programats, dins la categoria Cursos Externs

Curs Data d'inici Descripció
  Actes col·lectius
Taula rodona: "DONES A LA CONSTRUCCIO" Data: 12 Mar 2019
Hora inici: 18:00
Hora fi: 20:00

12 de març de 2019

Emmarcat dins els actes per la Igualtat de Gènere, el proper 12 de març celebrarem una taula rodona en que, sota el títol de "Dones a la construcció", debatrem sobre la situació i problemàtica de les dones en el sector, escoltarem propostes i dades extretes d'una enquesta feta al col.lectiu i es presentarà el projecte Women can Build, de la Fundación Laboral de la Construcción.

Llegir més