Log in
 
 

Formació

Formació

Activitats formatives del Col·legi
El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació prepara anualment la  programació de l’activitat formativa estructurada en els apartats següents:
- Cursos temàtics, eminentment tècnics
- Cursos instrumentals, adreçats a la utilització de programes i equips
- Jornades tècniques, adreçades monogràficament a temàtiques importants i innovadores
- Sessions informatives de curta durada sobre temes determinats
A la taula adjunta podeu consultar els cursos programats, dins de cada categoria, així com formalitzar la vostra inscripció.

Formació on line
Recentment el Col·legi s’ha incorporat a la plataforma de formacióon-line ÀREABUILDING SCHOOL, que permet accedir a formació on-line.

Cursos externs
Des del Col·legi també es promou la informació de tots aquells cursos que organitzen entitats externes com per exemple la Universitat de Girona, però que poden esser d’interès pel col·lectiu. Podeu consultar aquests cursos en l’apartat següent:
A la taula adjunta podeu consultar els cursos programats, dins la categoria Cursos Externs

Curs Data d'inici Descripció
  Cursos temàtics
2019/01 - POSA'T AL DIA: Com certificar les instal·lacions de protecció passiva? La nova SP 136 i la Guia de bones pràctiques Data: 25 febrer 2019
Hora inici: 10:00
Hora fi: 13:45

Dia: 25 de febrer de 2019

El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de l’Edificació de Girona amb la col·laboració del Clúster de seguretat contra incendis i el suport i la participació de Bombers de la Generalitat, ha programat una sessió on es presentarà l’SP 136:2017 de certificació d’instal·lació o aplicació de protecció passiva i presentarà la nova Guia de bones pràctiques per a la protecció passiva contra incendis (PPCI). L'aplicació, la instal·lació i el manteniment han estat desenvolupats pel Grup de Treball de Protecció Passiva del Clúster de Seguretat Contra Incendis.

Llegir més