Log in
 
 

Formació

Formació

Activitats formatives del Col·legi
El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació prepara anualment la  programació de l’activitat formativa estructurada en els apartats següents:
- Cursos temàtics, eminentment tècnics
- Cursos instrumentals, adreçats a la utilització de programes i equips
- Jornades tècniques, adreçades monogràficament a temàtiques importants i innovadores
- Sessions informatives de curta durada sobre temes determinats
A la taula adjunta podeu consultar els cursos programats, dins de cada categoria, així com formalitzar la vostra inscripció.

Formació on line
Recentment el Col·legi s’ha incorporat a la plataforma de formacióon-line ÀREABUILDING SCHOOL, que permet accedir a formació on-line.

Cursos externs
Des del Col·legi també es promou la informació de tots aquells cursos que organitzen entitats externes com per exemple la Universitat de Girona, però que poden esser d’interès pel col·lectiu. Podeu consultar aquests cursos en l’apartat següent:
A la taula adjunta podeu consultar els cursos programats, dins la categoria Cursos Externs

Curs Data d'inici Descripció
  Cursos temàtics
2019/02 - BEP. BIM Executin Plan Data: 17 Gen 2019
Hora inici: 16:00
Hora fi: 20:00

17 de gener de 2019

Entendre i aprendre a preparar el document que defineix, de forma global, els detalls d’implementació de la metodologia BIM a través de tot el projecte, definint l’abast de la implementació, els processos i tasques BIM, els intercanvis d’informació, infraestructura necessària, rols i responsabilitats dels agents que intervenen.

Llegir més
  Sessions Informatives
Presentació del nou programa AparTot-Presentació genèrica a Girona Data: 17 Gen 2019
Hora inici: 18:00
Hora fi: 20:00

17 de gener de 2019

Presentació del nou programa Apartot preparat per poder-lo utilitzar des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet.

Ara ja no ens caldrà tenir-lo instal·lat en un ordinador en concret i, quan ens convingui utilitzar-lo podrem fer-ho a través de l’oficina virtual o a través d’un lloc web, per tant, també el podrem obrir amb una tauleta o un telèfon intel·ligent.

Per tal que tingueu una primera aproximació a la seva estructura i funcionament, icones i millores introduïdes s’han previst aquesta primera sessió a La Punxa i també a les oficines col·legials coincidint amb les sessions de Gabinet Tècnic a comarques.

Horari presentació genèrica a La Punxa: de 18 h a 20 h

Llegir més