Log in

Últimes ofertes de feina

Trobareu la informació de les ofertes de feina següents si entreu a la part restringida del web, a l'apartat de Borsa de Treball

- 1 tècnic per a treballs d'oficina consistents en: elaboració de projectes - gestió d'obra, certificacions i recolzament a la direcció - tramitacions amb l'administració..

- 1 arquitecte tècnic, autònom, que visqui a la zona de Girona o rodalies, per a una consultora tècnica que treballa per entitats financeres.

- 1 vacant per a una feina d'arquitecte tècnic per a realitzar CEE i cèdules, entre d'altres.

- Una empresa de Barcelona busca un tècnic per col·laborar en el despatx i gestionar els projectes de la zona de Girona.

- Una important empresa en expansió, dedicada a realitzar serveis de Prevenció per a empreses clients, cerca tècnic/a superior de PRL.

- Empresa especialitzada en la valoració d'immobles busca un tècnic per a la realització de tot tipus de taxacions i valoracions per a diferents finalitats i clients.

- 1 tècnic per a treballs de suport per un estudi d'arquitectura.

- Una empresa amb anys d'experiència en el Sector dels serveis de prevenció busca un tècnic que tingui el títol de Tècnic en Prevenció de Riscos Laborals.

- 1 feina d'arquitecte tècnic, per la zona de Lloret de Mar, amb experiència en supervisió de manteniment i conservació d'habitatges.