Log in

Presentació de la revista La Punxa

“Després d’uns anys d’absència reprenem amb il·lusió renovada, la publicació de la nostra revista , vincle de comunicació directe amb companys i amb la societat en general”

Així començava la seva intervenció el nostre President Miquel Vendrell el passat divendres 16 de març, a la sala d’actes de La Punxa, on va tenir lloc la presentació del número 54 de la nova revista La Punxa. L’edició es va interrompre l’any 2012 amb motiu de la forta crisi econòmica que ha afectat tothom.

El president Miquel Vendrell va fer un recorregut des dels seus inicis , allà per l’any 1988, va fer un repàs dels principals temes tractats al llarg dels anys i va donar especialment les gràcies a tots els col·laboradors de la revista.

Va passar la paraula al company Francesc Xavier Bosch Aragò, que ha estat el coordinador de la Revista des dels seus inicis, que va donar les gràcies a totes les persones que hi han participat.

Va intervenir també l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, que va adreçar paraules d’ànim a les Juntes de Govern dels Col·legis Professionals i va ressaltar la qualitat dels continguts i presentació de la Revista.

Si voleu llegir la revista la podreu trobar a àrea col·legiats - publicacions pròpìes - La Punxa