Log in

IV Congreso Edificios Inteligentes

El grup TECMARED organitza la quarta edició del congrés d'Edificis Intel·ligents, que se celebrarà a Madrid el proper 19 de juny. El Consejo és col·laborador d'aquest congrés i membre del Comitè Tècnic, encarregat d'organitzar i programar el Congrés, així com d'avaluar les ponències que s'hi presentin.

El Congrés aborda el concepte d'edifici intel·ligent des d'un punt de vista integral i multidisciplinari. S'hi tractaran temes molt variats, com ara qüestions tècniques, normatives i oportunitats de negoci. Es contemplaran solucions tant per a la Nova Edificació com per a la Rehabilitació.


El termini per presentar propostes està obert fins al 5 d'abril.

Les propostes poden estar referides tant a treballs de recerca relacionats amb les àrees temàtiques com a projectes concrets en qualsevol fase (obtenció de llicència, en obra o construït) d'edificis intel·ligents.
Totes les ponències acceptades es publicaran en el llibre de ponències del Congrés, les dotze que el Comitè Tècnic consideri millors (vuit comunicacions i quatre projectes), s'exposaran oralment al Congrés.

Trobareu tota la informació al següent enllaç:

IV Congreso Edificios Inteligentes