Log in

CONTART. Saragossa 2018

El mes de maig de 2018 se celebra a Saragossa la sèptima edició de CONTART.
La Convenció Tècnica i Tecnològica de l’Edificació, promoguda pel Consell General de l’Arquitectura Tècnica i organitzada en aquesta ocasió pel Col·legi de Saragossa. Serà un punt de trobada de tots els professionals de l’Arquitectura Tècnica amb l’objectiu d’aprofundir en els aspectes més importants de la professió i compartir les tendències de les especialitzacions que s’imposaran en els pròxims anys.
En aquest Congrés es dona molta importància a les comunicacions tècniques que s’han organitzat en 7 àrees temàtiques, totes elles relacionades amb el nostre camp professional.

Us animem a presentar-vos-hi i per això la Junta de Govern ha acordat subvencionar amb la quantitat de 900 euros , per tot concepte, les despeses dels col·legiats i col·legiades als que els hagi estat acceptada/des la/les ponència/es per defensar-les durant els dies que duri la convenció tècnica.
Igualment, ha acordat subvencionar amb la quantitat de 300 euros , per tot concepte, les despeses dels aparelladors i aparelladores col·legiats als que els hagi estat acceptada la ponència per publicar-la.

Teniu temps per presentar els resums fins el 20 de novembre de 2017 i per fins el 8 de gener de 2018 us podeu inscriure amb una tarifa reduïda.

Us adjuntem un pdf amb més informació i l'enllaç a la pàgina web.

picto pdf carta del Col·legi de Saragossa i programa

CONTART 2018