Log in

MANIFEST DEL CAATiEE DE GIRONA PELS SUCCESSOS DE L’1 D’OCTUBRE.

TOTES LES OFICINES COL·LEGIALS ROMANDRAN TANCADES EL DIA 3 D'OCTUBRE DE 2017

MANIFEST DEL COL·LEGI D’APARELLADORS, ARQUITECTES TÈCNICS I ENGINYERS D’EDIFICACIÓ DE GIRONA PELS SUCCESSOS DE L’1 D’OCTUBRE.

El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Girona, desprès dels fets del passat diumenge 1 d’octubre, vol manifestar el seu malestar i disconformitat amb les accions policials manades pel Govern d’Espanya i dutes a terme per la Policia Nacional i la Guardia Civil, en la jornada del referèndum.
La policia espanyola va reprimir ahir violentament els ciutadans que volien exercir el seu dret de vot i la societat catalana ha decidit reaccionar.
És per tot això que el col·lectiu d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Girona a través de la seva Junta de Govern ha acordat:
1. Donar el seu incondicional suport als ferits per les brutals i desmesurades actuacions de les forces de seguretat de l’Estat Espanyol.
2. Condemnar enèrgicament les decisions preses pels responsables de les forces de seguretat de l’Estat Espanyol, vulnerant l’esperit del deure d’aquestes.
3. Condemnar les accions de caire tècnic i informàtic que alteraven el normal funcionament de l’esdeveniment.
4. Manifestar el rebuig al menysteniment per part del Govern d’Espanya del legítim sentiment del poble català i del seu dret a votar, en qualsevol sentit (si, no, en blanc o vot nul).
5. Afegir-se a la convocatòria d’aturada general de l’economia catalana del dia 3 d’octubre.

Girona, 2 d’octubre de 2017
La Junta de Govern