Log in

IV Congreso edificios energia casi nula

El grup TECMARED organitza el proper Congrés de IV "Edificios de Energía Casi Nula" que se celebrarà a Madrid els dies 13 i 14 de desembre de 2017. El "Consejo General de la Arquitectura Tècnica de España" és col·laborador i participa en el Comitè Tècnic, encarregat d'organitzar i programar el Congrés, així com avaluar les ponències que es presentin.
El termini per presentar propostes està obert i acaba el 22 de setembre. Per presentar una proposta només cal un resum, si fos acceptada la ponència, es demanaria la comunicació final que haurà de tenir una extensió màxima de 6 pàgines i s’hauria d’entregar com a màxim el dia 1 d’octubre.
Totes les ponències acceptades es publicaran, i les 18 que el Comitè Tècnic consideri oportú, s'exposaran en el Congrés oralment.
Es pot consultar tota la informació en el següent enllaç:


IV Congreso edificios energia casi nula


Alhora informar que tots aquells col·legiats interessats a assistir al Congrés del mes desembre es podran beneficiar d’un descompte del 20 % en la inscripció. Per això, cal que feu servir el codi promocional: 4eecn-cgate al realitzar-la a través del web.
El termini d'inscripció està obert fins el proper 5 de desembre de 2017, o fins a completar l'aforament.