Log in

Índex de referència de preus de lloguer a Catalunya

El Departament d'Habitatge de la Generalitat de Catalunya informa que ja està operativa la pàgina web de consulta de l’Índex de referència de preus de lloguer a Catalunya.

L’Índex de referència de preus de lloguer és un indicador de consulta pública amb caràcter informatiu que permet conèixer una estimació del preu mitjà del metre quadrat de lloguer d’un habitatge ubicat en una zona i amb unes característiques definides per qui fa la consulta, a l’hora que orienta sobre el preu mínim i el preu màxim que aquest mateix habitatge pot arribar a tenir.   En la seva primera fase d’implantació, es podrà consultar l’Índex en un total de 27 municipis.

Hi ha una bústia de suggeriments i consultes sobre l’Índex, a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Podeu enviar-hi les vostres consideracions per tal de millorar aquesta innovadora eina, que té com a objectiu aportar més transparència al mercat de lloguer donant una informació als ciutadans, les empreses, i les administracions públiques que permeti contenir l’actual increment de preus.

Trobareu la plana web del cercador:     ÍNDEX DE LLOGUER