Log in

Campanya pel foment de les ITE's

L'Agència de l'Habitatge de Catalunya, ens informa que el dia 6 juny iniciarà la campanya foment ITE’s amb l’enviament de la primera tramesa massiva de cartes d’AVÍS.

"La campanya de foment te per objectiu, en aquest primer moment, requerir a tots els edificis anteriors a 1960 que ja havien d’haver efectuat ITE abans de 31 desembre del 2015.  La distribució d’aquests edificis s’ha fet amb 10 paquets (segons numero  del 0 al 9 del setè dígit de la referencia cadastral) que dona la següent distribució territorial:

La primera tramesa, de 4.383 cartes, serà la que iniciarem el proper dimarts, amb enviament de 200-500 cartes diàries, per tal de mesurar l’impacte. La nostra voluntat seria que abans de finalitzar l’any s’hagin  enviat totes les cartes, si be modularem el ritme en funció que puguem donar tots plegats el servei al ciutadà de forma correcta.

Abans de cada una de les 10 trameses efectuarem un creuament de dades per no enviar cartes a aquelles edificis que ens hagin presentat la ITE en el darrer moment. Aquesta data de creuament es la que surt a la carta , concretament a totes de la primera tramesa (1T) sortiran amb la referencia C17_1T_11/05/2017. Tanmateix cada carta te la referencia cadastral del seu edifici. Us adjuntem  el model de carta definitiu.

Creiem que es molt important que el ciutadà, que s’adreci a qualsevol dels punts d’informació que en la carta els indiquem, trobi la mateixa resposta. Es per això que us adjuntem el formulari de preguntes freqüents que disposarà el servei atenció telefònica 012, OLH, pagina web Agencia i els diferents serveis territorials".

picto pdf Model de carta      picto pdf Preguntes i respostes més freqüents