Log in

Master en Sostenibilitat i Gestió de l'Edificació en el Sector Turístic 2017-2018

L’objectiu d’aquest màster, és de formar tècnics especialistes que disposin del coneixement necessari per poder desenvolupar amb eficiència projectes i treballs relacionats amb la sostenibilitat en l’edificació, així com en la gestió d’actius immobiliaris i els seus serveis. Alhora també es pretén fomentar entre els estudiants el caràcter emprenedor, per tal de facilitar la seva inserció i / o consolidació en el mercat de treball.

Aquest és un Màster oficial que permet obtenir la titulació que et dona el nivell de Màster.

El Col.legi d'Aparelladors Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Girona te una línia de Beques del 25% del cost del Màster i segons conveni amb la fundació hi ha un descompte d’un 10% addicional pels col.legiats de Girona. Total un 35%.

Aquest Màster aporta coneixements a nivell de sostenibilitat (Eficiència energètica, aigua, materials, certificacions LEED, BREEAM,VERDE) i Facility management.

Possibilitat d'accés al doctorat mitjançant un grup de recerca.

picto pdf DIPTIC