Log in

Llibre: Manual pràctic per a la valoració de béns i drets

Autors:

ESTEVE AYMÀ PEDROLA, arquitecte tècnic expert en urbanisme i valoracions.

JOSEP M. DEDÉU ROSELL arquitecte i diplomat en arquitectura legal i forense.

El "Manual pràctic per a la valoració de béns i drets" és fruit de l'experiència de tota una vida professional dedicada a l'àmbit de l'edificació i de l'urbanisme en totes les seves vessants, inclosa la gestió urbanística, tant al servei de l'administració pública com del promotor, la perícia en matèria civil i contencioso-administrativa i la formació, i té com objectiu facilitar als professionals, interessats o curiosos del sector, el coneixement sobre l'evolució legislativa i jurisprudencial per determinar en cada cas i moment el valor dels béns immobles, mobles, drets reals i d'altres.

La voluntat dels redactors és que sigui una eina de consulta, a tal efecte i amb la finalitat de facilitar la seva comprensió, s'han inclòs casos pràctics o exemples il·lustratius de cadascun dels àmbits d'aplicació.

Tot i que la intenció és anar actualitzant el llibre en successives edicions, seria una bona notícia que el legislador es plantegés simplificar tot el procés normatiu.

Els que estigueu interessats en l'adquisició del llibre us podeu adreçar a la Pilar de Celrà  Tel 972 493 037 o bé al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. . El preu del llibre és de 37,05 € IVA inclòs.

picto pdf INDEX DEL LLIBRE