Log in

Coneixeu els avantatges de formar-te i reciclar-te mitjançant el Col·legi?

Les Juntes de Govern tenen com a objectiu el reciclatge i la formació dels nostres professionals i per afavorir-ho, un any més han aprovat la Beca per la formació, adreçada exclusivament a membres col·legiats del Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de l'Edificació de Girona

Les activitats formatives subjectes a ser bonificades amb una Beca per la Formació 2018 són totes les descrites en el programa Activitats formatives 2018; a excepció de les englobades en la categoria Posa’t al dia i el curs temàtic  Pràctica professional.

La Beca per la Formació 2018 bàsica consistirà en un descompte en el preu del curs equivalent a la diferència entre el preu indicat com a Preu del curs Col·legiats/des i el Preu de matrícula. L’activitat formativa costarà únicament al col·legiat el Preu de matrícula”, que s’haurà d’abonar en el moment de la inscripció.
No caldrà realitzar cap sol·licitud expressa per rebre una Beca per la Formació 2018 bàsica. En el moment d’inscripció a l’activitat formativa, el propi personal,administratiu del Col·legi comprovarà el compliment dels requisits exposats i es farà efectiva l’aplicació de la beca.

Per a l’any 2018 el màxim que s’arribarà a pagar són de 30 euros.

Podeu trobar més informació, al web www.aparellador.cat   Formació- Normes d'inscripció - Convocatòria de beques

Et pots inscriure als cursos a Formació - activitats formatives