Log in

Coneixes els avantatges de formar-te i reciclar-te mitjançant el Col·legi?

Les Juntes de Govern tenen com a prioritari el reciclatge i formació dels nostres professionals i per afavorir-ho, un any més han aprovat la Beca per la formació, adreçat exclusivament a membres col·legiats del Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de l'Edificació de Girona

Les activitats formatives subjectes a ser bonificades amb una Beca per la Formació 2018 són totes les descrites en el programa “Activitats formatives 2018”; a excepció de les englobades en la categoria “Posa’t al dia” i el curs temàtic  “Pràctica professional”.

La beca per la Formació 2018 bàsica consistirà en un descompte en el preu del curs equivalent a la diferència entre el preu indicat com “Preu del curs Col·legiats/des” i el “Preu de matrícula”. L’activitat formativa costarà únicament al col·legiat el “preu de matrícula”, el qual s’haurà d’abonar en el moment de la inscripció.
No caldrà realitzar cap sol·licitud expressa per rebre una Beca per la Formació 2018 bàsica. En el moment d’inscripció a l’activitat formativa, el propi personal,administratiu del Col·legi comprovarà el compliment dels requisits exposats i es farà efectiva l’aplicació de la beca.

Per a l’any 2018 el màxim que s’arribarà a pagar, és de 30 euros.

Pots trobar més informació, a www.aparellador.cat   Formació- Normes d'inscripció - convocatòria de beques

I us podreu inscriure als cursos a Formació - activitats formatives